Sinterklaas bezoekt 24 november Stadshagen

dinsdag 20 november 2012
Sinterklaas bezoekt 24 november Stadshagen

De redactie van Stadshagennieuws heeft een brief van Sinterklaas ontvangen waarin hij laat weten dat hij op zaterdag 24 november 2012 samen met zijn Zwarte Pieten aankomt in Stadshagen. Sinterklaas en zijn Pieten zullen om 13.30 uur aankomen in de haven van de Milligerplas. Daarna zal de Sint op zijn paard klimmen en door de wijk rijden om alle kinderen van Stadshagen te begroeten. De Sint laat in zijn brief weten dat hij hoopt dat alle kinderen van Stadshagen hem zullen begroeten en toezingen.

Sinterklaas kijkt er naar uit om voet aan wal te zetten in de mooie en kinderrijke wijk Stadshagen. Hij is al druk bezig met de voorbereidingen om alle schoentjes van de kinderen te kunnen vullen. Daarvoor zijn zijn Pieten al maanden aan het inpakken en alle lijstjes van de kinderen aan het verzamelen. De boot is al goed gevuld en hij is bijna klaar om naar Nederland af te reizen.

Programma 24 november
Op zaterdag 24 november 2012 zal de Sint en zijn Pieten het volgende programma volgen:
13.30 uur Aankomst van Sinterklaas in de haven van de Milligerplas
14.00 uur Optocht door Stadshagen
15.00 uur Aankomst in het winkelcentrum Stadshagen
15.30 uur Meet & Greet met Sinterklaas in het Cultuurhuis

Optocht door Stadshagen
Sinterklaas en zijn Pieten zullen na hun aankomst in de haven van de Milligerplas in optocht door de wijk Stadshagen met als eindbestemming het winkelcentrum van Stadshagen. De route van de optocht ziet er als volgt uit:
Aankomst in de haven van de Milligerplas, Sterrenkroos, Fonteinkruid, Werkerlaan, Mastenbroekerallee, Klokkengieterlaan, Glazenmakerstraat, Heraultstraat, Pottenbakkerstraat, Turfdragerstraat, Uurwerkerstraat, Klokkengieterpad, Twistvlietpad, Binnendijksstraat, Frankhuizerallee, Belvederelaan, Winkelcentrum Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!