Sinterklaas groots onthaald in Stadshagen (foto’s)

zaterdag 24 november 2012 3 reacties
Sinterklaas groots onthaald in Stadshagen (foto’s)

Sinterklaas werd zaterdagmiddag groots onthaald in Stadshagen. Het mistige weer was voor de Sint echter een lastige hindernis, want met de boot was Stadshagen niet te vinden. Dus kwam de goedheiligman in een Golf Cabrio aan in de haven van Stadshagen. Het maakte de kinderen echter niet uit, die toonden zich enthousiast en blij met de komst van de Sint. Het massaal toegestroomde publiek ging vervolgens met de Sint mee op reis door Stadshagen, begeleid door een fanfarekorps. Bekijk de uitgebreide fotoreportage van onze fotograaf.

De kade van de Stadshagense haven stond vol kinderen, niet alleen uit Stadshagen, maar ook van elders uit Zwolle kwamen ze vanwege het gezellige karakter van het feest. De ietwat mystieke sfeer door het mistige weer en het wachten op de Sint maakte er een spannende maar gezellige sfeer van. En hoe groot was de vreugde toen de Pieten zich al voor de komst van Sinterklaas tussen het publiek mengden. Toen de Sint eenmaal met de auto in de haven werd gebracht, ging het dak eraf voor de honderden en wellicht zelfs meer dan duizend kinderen die op de Sint stonden te wachten.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!