Grote vuurwerkshow Milligerplas

vrijdag 14 december 2012 8 reacties
Grote vuurwerkshow Milligerplas

Op vrijdag 14 december 2012 wordt er een grote vuurwerkshow georganiseerd bij de Milligerplas in Stadshagen. Vanaf 19.00 uur zal een groot scala aan vuurpijlen, siervuurwerk en knalvuurwerk de lucht in gaan als teken van de start van het vuurwerkseisoen van dit jaar. De show wordt muzikaal omlijst door DJ Henri Geerlings.

Tijdens de vuurwerkshow worden er veel verschillende soorten vuurwerk gedemonstreerd, bijvoorbeeld een flowerbed met 2 kilo kruit. De bezoekers van de vuurwerkshow gaan na de show niet met lege handen naar huis. Na afloop krijgen zij nog een leuke attentie mee naar huis.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

8 reacties op 'Grote vuurwerkshow Milligerplas' »

 • GJ schreef:

  Wel een beetje laat he

 • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

  Ook vrijwilliger worden GJ? Dan mag je het nog sneller plaatsen dan wij in onze vrije tijd al kunnen doen. Aanmelden mag via contact. We wachten met smart op je aanmelding.

 • Moon schreef:

  Zo, volgens mij heeft een vrijwilliger van de redactie het erg druk en een kort lontje, lol. Maar je hebt gelijk.

  Maar gaat het nog wel door met deze regen?

 • Redactie Stadshagen Nieuws schreef:

  Dank voor het begrip @ Moon ;-)

  Wij weten niet tot hoe laat de regen doorzet, dus dat is onduidelijk. Het lijkt wel wat droger te worden vanavond, dus het zal erom spannen.

 • GJ schreef:

  ik heb alle begrip.. maar waarom is het dan niet eerder geplaatst?

 • Henk schreef:

  Kom je wel eens buiten de deur GJ of zit je 24/7 naar deze site te kijken. Ik heb het in folders en in het winkelcentrum voorbij zien komen en elders op internet.

 • Ivan schreef:

  Hallo allemaal,

  We hadden naar het vuurwerk willen gaan maar door de harde regen hebben we er vanaf gezien, ik vraag me nu af of het eigenlijk wel is doorgegaan i.v.m. de regen en zo ja of er ondanks de regen toch nog veel mensen zijn geweest. (Wij wonen niet in Stadshagen maar in de AA-landen, we konden het dus niet horen of zien)

 • Herman schreef:

  Nou het is wel door gegaan, wij wonen hoog dus vanaf de bank hebben wij het mogen bekijken, maar door de regen was veel effect wel wat zwakjes..

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!