Jaarwisseling in Stadshagen met groots vuurwerk gevierd

dinsdag 1 januari 2013
Jaarwisseling in Stadshagen met groots vuurwerk gevierd

Stadshagen heeft het jaar 2013 met groots vuurwerk ingeluid. Rond de klok van twaalf – toen juist de wind begon te liggen en de regenintensiteit wat afnam – was de hemel boven Stadshagen een halfuur lang onafgebroken verlicht door siervuurwerk. De bezuinigingen mogen de huishoudens wellicht raken, voor het vuurwerk had men nog wel een duit over. De regen was ’s avonds wel een spelbreker voor de jongere kinderen, want tussen een uur of zeven en twaalf goot het met vlagen uit de licht. 

Geen incidenten
De jaarwisseling is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. In sommige straten legden enkele bewoners een vuurtje aan waardoor het verkeer een straat moest omrijden. Maar zowel bestuurders als omwonenden gaven elkaar alle ruimte om afscheid te nemen van het oude jaar en 2013 te verwelkomen.

Geweldig 2013
Namens de redactie van StadshagenNieuws een geweldig nieuwjaar gewenst. Wij zullen er ook dit jaar weer met alle vrijwilligers hard aan werken om de nieuwsvoorziening in de wijk op peil te houden en te verbeteren. Hebben jullie tips? Ze zijn altijd welkom!

vuurwerk20122

Vuurwerk aan de Benthuislaan in Werkeren, Stadshagen

vuurwerk20123

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!