Voorleesdag Het Festival groot feest

donderdag 31 januari 2013 1 reactie
Voorleesdag Het Festival groot feest

Het dak ging eraf voor de kinderen van Doomijn en de basisschool op Brede School het Festival tijdens de nationale voorleesdagen. De directeur en coördinator van Doomijn lazen voor, terwijl kinderen uit de middenbouw van de basisschool in een toneelspel het verhaal uitbeeldden.

100 nachtjes slapen
Het boek dat centraal stond was “100 Nachtjes slapen” van Milja Praagman. 100 Nachtjes! Zo lang nog voordat Dorus jarig is en dus haar verjaardagsfeest kan vieren. Maar daar wilde Dorus niet op wachten! Daarom vierde ze nu al groot feest met de kinderen van de brede school.

Groot feest
Het werd een heus verjaardagsfeest! Na het verhaal kregen alle kinderen een vrolijk cakeje en ranja van C1000 Nagelmaeker. Het duurde niet lang, of de muziek ging aan. Spontaan organiseerden de oudere kinderen een polonaise met de jongere. ‘Heerlijk om te zien hoe ze samen feest vieren!’ De brede school is weer een mooi voorbeeld van samenwerking rijker.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!