Vrijwilligers gezocht voor 10e editie Huttendorp

maandag 25 februari 2013
Vrijwilligers gezocht voor 10e editie Huttendorp

Huttendorp Stadshagen wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en dat gaat groots gevierd worden. Het huttendorp zal een circusdorp worden en ‘als klap op de vuurpijl’ komt er een heuse circusvoorstelling door de kinderen. Het huttendorp is erg populair onder de kinderen in Stadshagen en er doen jaarlijks dan ook vele honderden kinderen aan mee.

Hoewel het komende huttendorp nog ver weg lijkt, is de organisatie al wel begonnen met de voorbereidingen. Om alles goed te kunnen organiseren zijn ze daarom nu al op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen tijdens bij het huttendorp.

Huttendorp Stadshagen wordt dit jaar gehouden van 12 t/m 15 augustus, maar voor de vrijwillers begint het al op 10 augustus en duurt het tot de 16e. Iedereen van 16 jaar en ouder die als vrijwilliger wil meehelpen bij het huttendorp kan zich aanmelden via de website: huttendorpstadshagen.nl.

Weinig vrijwilligers
Hoewel het huttendorp erg populair is onder kinderen in Stadshagen, heeft de organisatie al jaren moeite om de benodigde vrijwilligers te krijgen. In 2012 werd hierom aanvankelijk een deelnemerslimiet ingesteld, maar op het laatste moment kwamen er toch genoeg vrijwilligers zodat alle kinderen mee konden doen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!