Stadshagenfestival: ZUMBAthon voor goed doel

maandag 16 augustus 2010

Tijdens het Stadshagenfestival van aankomende zaterdag 21 augustus 2010 organiseert Achmea Healt Centers een Zumbathon voor het goede doel. ’s Middags kan iedereen meedoen aan een twee uur durende Zumba marathon waarvoor de opbrengt geheel ten goede komt aan het Ronald McDonaldhuis. Zumba is geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende ‘feel-good’ work-out.

De Zumbathon wordt van 13:30 – 16:00 gehouden in de feesttent van het Stadshagenfestival in het Twistvlietpark. Voor een inschrijfbedrag van slechts  €3,- doe je al mee. Je kan je opgeven bij Achmea Healt Centers in Zwolle (Stadshagen of Stadion) of stuur een e-mail met naam en telefoonnummer naar stadshagenswingt@gmail.com. Natuurlijk kan je je ook last-minute opgeven bij de Achmea Healt Center-stand op het festivalterrein. Maar let op: vol=vol. Na opgave ontvang je een bevestigingsemail. Deze e-mail neem je als deelnamebewijs mee naar de Zumbathon. De inschrijfkosten dien je contant te betalen bij Achmea health Centers (Stadshagen of Stadion) of vanaf 13u voor aanvang van de Zumbathon.

Kijk voor meer informatie over de Zumbathon of het programma van het Stadshagenfestival 2010 op www.stadshagenfestival.nl.

Gegevens:
Datum: Zaterdag 21 augustus 2010
Tijdstip: 13:30 – 16:00
Tent geopend: 13:00 (ontvangst inschrijfgeld)
Locatie: Feesttent Stadshagenfestival (Twistvlietpark)
Inschrijfgeld: €3 + eventuele sponsorbijdrage
Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Extra info: Verkrijgbaar bij Achmea health Center Stadshagen
Tel: 038-4204225 of mail naar stadshagenswingt@gmail.com
Contactpersoon: Sietske Hoeve (s.hoeve@achmeahealthcenters.nl)

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!