Wat wordt de sportiefste straat van Stadshagen?

donderdag 19 augustus 2010

Welke straat krijgt er straks de eretitel ‘sportiefste straat van Stadshagen’? Dat wordt duidelijk na de Stadshagen Run, die 16 oktober voor de derde keer wordt gehouden. Naast de samenwerking met Unicef als goede doel voor de loop is de wedstrijd om de sportiefste straat van Stadshagen één van de noviteiten van de derde editie van het sportieve evenenement. De winnaar van de stratenwedstrijd krijgt niet alleen de eer, maar ook een blijvende herinnering.

De organisatie gaat kijken uit welke straat de meeste deelnemers meedoen aan de Stadshagen Run. De winnende straat krijgt van de organisatie een speciaal erebordje in de straat, die met champagne en taart opgehangen zal worden. Daarvoor zal vooral voor de kleinere straten in de wijk  hard gewerkt moeten worden om lange straten zoals de Frankhuizerallee of het Twistvlietpad te verslaan. Niets is echter onmogelijk.

Ook nieuw in deze derde editie van de Stadshagen Run is de samenwerking met Unicef. Lopers kunnen bepalen of het inschrijfgeld deels naar dit goede doel gaat, daarom  heet deze editie dit jaar de Unicef Stadshagen Run. Kijk voor meer informatie op Stadshagenrun.nl.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!