‘Het Festival’ eerste integraal kindcentrum Zwolle

woensdag 3 april 2013
‘Het Festival’ eerste integraal kindcentrum Zwolle

De openbare basisschool ‘Het Festival’ in Stadshagen is samen met De IJsselhof in Zwolle-Zuid het eerste intergrale kindcentrum in Zwolle. Dit is een plek waar kinderen van nul tot twaalf jaar de hele dag kunnen leren, spelen en zich ontwikkelen. Het nieuwe gebouw van ‘Het Festival’  in  het wijkdeel Breecamp-Oost zal nog voor de zomer worden opgeleverd.

Samenwerking
Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) gaan samen met kinderopvangorganisatie Doomijn basisscholen ontwikkelen tot Integrale Kindcentra (IKC). Een integraal kindcentrum kent een nauw op elkaar afgestemd aanbod van onderwijs, kinderopvang en buitenschoolse activiteiten.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst OOZ en Travers
Maandag 8 april wordt de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Linda Morssinkhof, Algemeen directeur Primair Onderwijs van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio en Wim Bosch, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Travers.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!