Mogelijk nieuw zwembad in Stadshagen

woensdag 10 juni 2009 7 reacties

Er zijn vergevorderde plannen voor een zwembad in Stadshagen. Dat heeft de gemeente Zwolle laten weten. Zwolle stelt in totaal 23 miljoen euro beschikbaar voor verschillende zwembaden in Zwolle. Een mogelijk instructiebad in Stadshagen is een nieuwe, maar welkome optie voor de steeds verder uitdijende woonwijk. Tot dusver waren kinderen aangewezen op zwembaden elders in de stad.

Exploitant Akwaak heeft bij de gemeente een plan ingediend om een volledig zelfstandig zwembad te bouwen in Stadshagen. Het zwembad met een bad van twintig bij acht meter moet plaats bieden voor groepszwemmen, schoolzwemmen en recreatief zwemmen.

De gemeente Zwolle heeft toegezegd om via gronduitgifte het plan te ondersteunen. Wanneer het bad in Stadshagen gebouwd en geopend wordt is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

7 reacties op 'Mogelijk nieuw zwembad in Stadshagen' »

 • Henk schreef:

  20 bij 8 meter, is dat niet wat aan de kleine kant? Als je toch gaat nieuwbouwen, moet je dan niet meteen een 25-meter bad aanleggen?

 • Blauwvinger schreef:

  Inderdaad! En waarom ook niet gelijk een subtropisch-bad erbij met een mooie glijbaan en een saunamogelijkheid? Kunnen wij, modale hardwerkende burgers ook eens lekker ontspannen!

 • Julian schreef:

  Of ze bouwen voor 23 miljoen euro één zeer royaal zwembad in Stadshagen.

 • R.Khemai schreef:

  Hallo,

  Ik heb gehoord dat er in stadshagen een nieuwe zwembad komt en wilde graag alvast solliciteren voor een administratieve functie voor 24 uur in de week. Waar kan ik het beste een sollicitatie brief sturen???

  Heb ervaring kinderen op te roepen, factureren, debiteuren, betalingen enz. Kunt u mij een adres geven waar ik naar toe kan mailen of sturen.

  Met vriendelijke groet,

  R.Khemai

 • stadshagenaar schreef:

  Alweer zo’n belachlijk idee ( 8 bij 20 meter ) van een belachlijke gemeente. Alsof we dan niet uitwijken naar Kampen of Wezep.

 • Riet schreef:

  wordt er in dat bad ook zwemlessen gegeven? zo ja waar kun je je dan opgeven?

 • Gekke Gait schreef:

  Hmm, het bad mag inderdaad wel minimaal 25mtr worden vooral voor een wijk in groei. Ook zou het handig zijn aangezien het een wijk met jonge kinderen is dat er een klein kinderbad met speeltuigen bij komt. Verder wordt er al een nieuw subtropisch bad in zwolle gebouwd, dus dat hoeft er niet bij.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!