Zwolle misrekent zich in kosten gymzalen Bewegingshuis

dinsdag 24 augustus 2010

De gemeente Zwolle heeft onvoldoende rekening gehouden met de schoonmaak- en beheerskosten van de gymzalen in het bewegingshuis in Stadshagen. Dat blijkt uit de perspectiefnota 2011-2014 waar de gemeente voorstellen over bezuinigingen en investeringen doet aan de gemeenteraad. Naast deze tegenvaller kent de gemeente ook bij andere gymzalen in Zwolle tegenvallers, oplopend tot 170.000 euro.

In tegenstelling tot de tegenvallers in de rest van Zwolle, is de misrekening voor de begroting van de schoonmaak en beheerskosten van de gymzalen in het Bewegingshuis structureel van aard. De gemeente Zwolle stelt nu voor om de komende jaren structureel 150.000 euro extra op de exploitatie van gymzalen te zetten.

De gemeente Zwolle kiest hier voor een extra uitgave, ondanks dat de gemeente op andere vlakken moet bezuinigen. Volgens een schrijven in de Perspectiefnota Zwolle hecht de gemeente veel belang aan sport en heeft het geld ervoor over om de gymzalen draaiende te houden.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!