Verkeershinder Mastenbroekerallee

donderdag 26 augustus 2010 2 reacties

mastenbroekerbrugIn de periode van maandagavond 30 augustus tot en met vrijdagochtend 3 september wordt het verkeer op de Middelweg en de rotonde Mastenbroekerallee ´s avonds en ´s nachts omgeleid in verband met wegwerkzaamheden. Dat betekent dat automobilisten en mogelijk ook fietsers rekening moeten houden met afzettingen.

In opdracht van de gemeente Zwolle voert aannemer Van Gelder wegwerkzaamheden uit op de rijbaan van de Middelweg – het gedeelte tussen de Mastenbroekerbrug en de kruising Waallaan – en op de rotonde Mastenbroekerallee – ter hoogte van de Drapenierlaan. De activiteiten vinden ’s avonds en ‘s nachts plaats in de periode van maandagavond 30 augustus tot en met vrijdagochtend 3 september, telkens tussen 19.00 en 06.00 uur. Het werk bestaat uit frees- en asfalteringswerkzaamheden. De klus veroorzaakt niet te voorkomen geluidshinder en maakt verkeersomleidingen noodzakelijk.

Aan de Middelweg ter hoogte van de kruising Waallaan worden op dinsdag 31 augustus overdag tussen 9.30 en 15.00 uur lussen geslepen. Het betreft de rijrichting vanuit Stadshagen naar de Zwartewaterallee (naar het centrum) die pas geasfalteerd is. Het verkeer in beide rijrichtingen behoudt doorgang.

Omleidingen
Vanwege het werk op de Middelweg worden in de periode van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september van 19.00 tot 06.00 uur, de beide rijrichtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer op de Middelweg komend van Stadshagen richting de Zwartewaterallee en omgekeerd wordt ter plaatse met borden omgeleid via Stadshagenallee, Hasselterweg en Blaloweg.

In de avond en nacht van woensdag 1 op donderdag 2 september van 19.00 tot 06.00 uur voert de aannemer frees- en asfalteringswerkzaamheden op de rotonde Mastenbroekerallee ter hoogte van de Drapenierlaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden brengt de aannemer in de nacht van donderdag 2 september op vrijdag 3 september tussen 21.00 en 06.00 uur een slijtlaag aan op de Mastenbroekerallee en de Middelweg. Het betreft het gedeelte tussen de Drapenierlaan en Waallaan. Het verkeer in de beide rijrichtingen wordt ter plaatse met borden omgeleid via de Stadshagenallee, Hasselterweg, Blaloweg vice versa.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!