Bijzondere muurschildering fietsenstalling Bewegingshuis

woensdag 29 mei 2013
Bijzondere muurschildering fietsenstalling Bewegingshuis

De fietsenstalling van het Bewegingshuis zal er over twee weken heel anders uit gaan zien. Kunstenaar Henk Nyenhuis begint vanaf maandag 3 juni met een bijzondere muurschildering in de fietsenstalling. Sascha Smit van OBS de Krullevaar heeft vorig jaar het winnende idee ingediend voor het Jongerenbudget van de gemeente Zwolle. “Het is er griezelig en saai”, aldus Sascha. De kinderen van groep 7/8 zullen ook zelf de handen uit de mouwen steken.

Workshops
De kinderen van groep 7/8 hebben workshops gevolgd in het atelier bij de kunstenaar Henk Nyenhuis waar zij hun eigen schilderij mochten maken met het thema ‘Bewegen’. Van al deze schilderijen heeft de kunstenaar vervolgens een ontwerp gemaakt voor een muurschildering om de fietsenstalling op te fleuren. De kinderen hebben daarmee niet alleen met elkaar de muurschildering kunnen bedenken, ze gaan hem ook daadwerkelijk schilderen. Zij gaan verspreid over vier dagen de kunstenaar helpen om het tot een mooi eindresultaat te brengen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!