Familiedag CSV’28 wederom een groot succes

maandag 10 juni 2013
Familiedag CSV’28 wederom een groot succes

Afgelopen zaterdag 8 juni vond de CSV’28/JUMBO familiedag en vrijwilligersavond plaats. Voor de tweede keer op rij houdt CSV’28 deze dag om het voetbalseizoen als leden gezamenlijk af te sluiten.

Vanaf het eind van de ochtend stond de jongste jeugd van CSV’28 centraal. De organisatie had voor de diverse pupillenteams wedstrijden georganiseerd tegen de ouders met een echte KNVB scheidsrechter. De aller jongste jeugd van CSV’28, de mini’s en spelers van de eigen F-league hebben diverse voetbaltechnische oefeningen gedaan die door de nieuwe hoofdtrainer Martin Reinders waren bedacht. Hierbij werden ze begeleid door ondermeer een aantal spelers van de selectie.

’s Middags was het de beurt aan de rest van de leden om hun krachten te meten in een zeskamp. Een waar spektakel waarbij de bekende zeephelling toch een scherprechter bleek te zijn. De dag werd afgesloten met een barbecue die het bestuur mocht aanbieden namens de hoofdsponsor van de dag JUMBO Nagelmaeker te Stadshagen, aan alle vrijwilligers van CSV’28. Want zonder vrijwilligers geen club.

Vrijwilliger van jaar
Tijdens het barbecuefeest werd ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt door de voorzitter Harry van Zwieten van CSV’28. Hij mocht Andy Frederiks extra in het zonnetje zetten voor al zijn vrijwilligerswerk in de afgelopen jaren. De verbouwereerde vrijwilliger ontving daarnaast uit handen van Jeroen Nagelmaeker (JUMBO) ook nog eens een extra prijs: 1 minuut gratis winkelen in de nieuwe JUMBO Nagelmaeker in Stadshagen. Een mooi einde van een prachtige dag.izoen als leden gezamenlijk af te sluiten.

Op de foto: Bijgaande foto: Voorzitter Harry van Zwieten overhandigd vrijwilliger van het jaar Andy Frederiks (rechts) een bos bloemen als felicitatie. Op de achtergrond Jeroen Nagelmaeker van Jumbo Nagelmaeker te Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!