Kaartverkoop Huttendorp van start

woensdag 19 juni 2013
Kaartverkoop Huttendorp van start

De kaartverkoop voor de tiende editie van Huttendorp Stadshagen is gisteren van start gegaan. Het enorm populaire huttendorp vindt dit jaar plaats van 12 t/m 15 augustus. Evenals voorgaande jaren zullen naar verwachting ook dit jaar weer honderden kinderen aan het huttendorp meedoen.

Circusdorp
Huttendorp Stadshagen wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en dat gaat groots gevierd worden. Het huttendorp zal een circusdorp worden en ‘als klap op de vuurpijl’ komt er een heuse circusvoorstelling door de kinderen.

Vrijwilligers
De organisatie van het huttendorp is nog op zoek naar vrijwilligers. Hoewel het huttendorp erg populair is onder kinderen in Stadshagen, is het al jaren moeilijk om de benodigde vrijwilligers te krijgen. In 2012 werd hierom aanvankelijk een deelnemerslimiet ingesteld, maar op het laatste moment kwamen er toch genoeg vrijwilligers zodat alle kinderen mee konden doen.

Weekkaarten voor het evenement kosten tien euro en zijn vanaf nu te bestellen via de website van het Huttendorp: www.huttendorpstadshagen.nl. Bestelde kaarten kunnen vanaf half juli opgehaald worden in het Cultuurhuis.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!