Luchtballonvlucht voor winnares vogelhuisjesactie

vrijdag 21 juni 2013
Luchtballonvlucht voor winnares vogelhuisjesactie

In het bijzijn van de initiatiefnemers van de nieuwe website Stadshagen.nl is donderdag 20 juni de winnaar van de vogelhuisjesactie bekend gemaakt. De 600 vogelhuisjes die in heel Zwolle in de bomen verschenen ondersteunden de lancering van de nieuwe site. Tussen al deze huisjes hing één gouden vogelhuisje. Rolien Duiven was de eerste die dit huisje vond en won hiermee een luchtballonvlucht.

Jan Ceelen, projectmanager van OntwikkelingsCombinatie Stadshagen (OCS), reikte de prijs uit namens de initiatiefnemers van de nieuwe site, namelijk de woningbouwcoöperaties, ontwikkelaars en de gemeente Zwolle. Met de site willen zij meer bekendheid geven aan de woonkwaliteiten van de wijk, zoals de ligging dicht bij de natuur, de veelzijdigheid en het comfort van de woningen en de vele activiteiten en voorzieningen in de wijk. Daarnaast biedt de site woningzoekenden een goed overzicht van de nieuwste woningen die er te koop/huur zijn.

Prijsvraag en winnaar
Tegelijk met de lancering van de nieuwe website op 14 mei startte ook een prijsvraag. Zwollenaren moesten met behulp van de website letters verzamelen en zo de locatie van een gouden vogelhuis zien te vinden. Rolien Duiven zag de prijsvraag via Twitter langskomen en heeft direct dezelfde dag al de letters gezocht. Deze vormden het woord Park Potgietersingel. Direct uit haar werk is zij naar de locatie gefietst en heeft zij na toch nog behoorlijk zoeken in de regen, als eerste het huisje gevonden en gefotografeerd. Hiermee wint een ze een luchtballonvaart, die als de windrichting meezit over Stadshagen en de prachtige omgeving voert.

Foto: Gemeente Zwolle

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!