Veiling schaatspak Rintje Ritsma voor goed doel

maandag 24 juni 2013
Veiling schaatspak Rintje Ritsma voor goed doel

Voor de kinderen in São Luis, waar Amy en Alissa (medewerksters van Kwalitaria Stadshagen) volgende maand naartoe gaan heeft Rintje Ritsma een schaatspak aangeboden. Dit pak is gesigneerd en wordt geveild. De volledige opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Het doel van de reis wordt om kinderen in risicovolle omstandigheden een plek te geven waar ze zich kunnen ontwikkelen, kunnen leren, maar vooral heel veel plezier kunnen maken. Door middel van knutselen, sporten, spelletjes en onderwijs leren deze kinderen de vaardigheden die ze nodig hebben in hun leven.

Amy en Alissa zijn al maanden bezig het geld voor deze reis bij elkaar te sprokkelen. Zo hebben ze oliebollen en chocola verkocht. Ook is er tijdelijk een speciaal “Brazilië ijsje” te koop bij Kwalitaria Stadshagen, waarvan een deel van de oprengst uiteraard mee gaat naar de sloppenwijken in São Luis.

Wilt u bieden op dit door Rintje Ritsma gesingeerde schaatspak? Mail dan naar kwalitariastadshagen@xs4all of kom langs in de zaak. Dit kan nog tot en met 7 juli.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!