Mastenbroekerbrug week lang ’s nachts dicht

zaterdag 7 september 2013 11 reacties
Mastenbroekerbrug week lang ’s nachts dicht

De Mastenbroekerbrug, één van de belangrijke hoofdwegen van de stad naar Stadshagen, is de komende werkweek van 9 september tot en met 13 september in de nacht voor al het verkeer gesloten. Door schilderwerkzaamheden moet de brug omhoog, waardoor er geen verkeer mogelijk is. De afsluiting vindt plaats tussen 22:00 en 06:00 uur.

De omleidingsroute met de auto naar bijvoorbeeld de Aa-landen loopt in de kilometers. Vanuit Stadshagen moet je dan via de Hasselterweg en de Blaloweg rijden. Met de fiets is de route via de Twistvlietbrug het snelst.

omleiding

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

11 reacties op 'Mastenbroekerbrug week lang ’s nachts dicht' »

 • Weet ik ook wel schreef:

  Hopelijk hoeft de brandweer in die week ’s nachts niet uit te rukken.

 • Weet ik ook wel schreef:

  Stel je woont aan de beeldsnijdersstraat,…dan is het aantal kilometers wat een brandweerauto moet rijden bijna 9km!!! Dat redden ze nooit in 10-15min…

  Ik pleit voor een brandweerpost en ambulance post in Stadshagen…

 • johan schreef:

  twistvlietbrug openstellen voor alle verkeer dus.
  milieubewust, en geen ergenis

 • Henk schreef:

  Twistvlietbrug voor alle verkeer, kom op dit meen je niet! Een bus is al krap laat staan tweerichtings verkeer en aan beide zeiden nog fietsers. Jij als mileu freak moet dan ook weten dat het niet goed is dat de ambulance elke keer moet uitrukken.

 • JoRo schreef:

  bezopen gewoon, weer een miskleun van de gemeente Zwolle. aquaduct was duur … nou elke keer die brug onderhoud geven kost ook een paar euro… en op de lange termijn incl de brug staat open etc. was het aquaduct de beste keus geweest.

 • Magic Mike schreef:

  wat een drama maken we er allemaal van….

  zo erg zal het toch niet zijn?
  en misschien gaat de brug wel naar beneden voor brandweer/ambu.

  Maar misschien heb ik makkelijk praten, tot mijn huis in de fik staat.

 • Jeroen schreef:

  Ach en het is ook tegen de avond/nacht dat deze word afgesloten, dus weinig mensen zullen er hinder van ondervinden.
  En over brandweer en ambulance die laat komen weten we pas tot het echt gebeurd, wie weet zijn er afspraken gemaakt over een ”tijdelijke post’ tot die tijd gissen, ik vind het dan onnodig om daar al over te klagen.

 • Marco schreef:

  Die brandweer en ambulance gaan echt wel over de twistvlietbrug, wees daar niet bang voor, het eventuele tijdverlies zal daardoor wel meevallen en met de betreffende instanties besproken.

 • Mooie brug schreef:

  Onderhoud aan een brug is heel normaal, zeker een brug die gezien mag worden wil je in topconditie houden. Dat doe je toch ook met je huis? Als er sprake is van werkzaamheden is er in het voortraject nauw contact met hulpdiensten en worden er duidelijke afspraken gemaakt.
  En denk eens aan de mannen die s’nachts bezig zijn om de brug weer piekfijn in orde te maken, om overdag geen “overlast” te bezorgen. We hebben straks weer een brug die er weer jaren tegenaan kan.

 • Ben vd Brink schreef:

  Voor sommige mensen is het ook nooit goed , ze moeten altijd wat te zeiken hebben als het anders is en buiten hun patroon valt

 • Hagen schreef:

  Soort van autistische trekjes.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!