Werkzaamheden Blaloweg: vanaf zaterdag twee weken omrijden

woensdag 12 juli 2023
Werkzaamheden Blaloweg: vanaf zaterdag twee weken omrijden

Vanaf komende zaterdag is de Blaloweg twee weken lang deels afgesloten vanwege werkzaamheden. De veelgebruikte uitvalsweg vanuit Stadshagen gaat in beide rijrichtingen dicht ter hoogte van de Katerdijk.

De werkzaamheden starten zaterdag 15 juli en duren naar verwachting tot en met zaterdag 29 juli. De Blaloweg wordt afgesloten tussen de Burgemeester Roelenweg en Katwolderweg / Buitengasthuisstraat.

Dit zorgt naar verwachting voor zo’n 15 tot 30 minuten extra reistijd in en om de binnenstad. Verkeer wordt met borden omgeleid via de A28. De toe- en afrit Centrum (Katerdijk en Burgemeester Roelenweg) blijven open.

Na de werkzaamheden op de Havenzatheallee en de afsluiting van de Mastenbroekerbrug is dit de volgende afsluiting waar automobilisten rekening mee moeten houden. Een actueel overzicht van alle wegafsluitingen in Zwolle is de zien op de website van de gemeente: www.zwolle.nl/bereikbaarheid.

Beeld: Gemeente Zwolle / NDW

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!