Nieuwe winkel in tweedehands kinderkleding Stadshagen

Het is in deze tijden van crisis letten op de kleintjes. Daarom is Monja Scholing afgelopen september gestart met Bengel Co, een winkeltje in tweedehands kinderkleding in Stadshagen. De één verdient een zakcentje aan spullen die niet meer gedragen worden, de ander kan een tas vol mooie kleding kopen tegen een leuke prijs.

“Wist je dat tweedehands kleding hip is?”, zegt Monja. “Je bent lekker duurzaam bezig, en in deze tijden van crisis kun je verdienen aan je eigen kinderkleding en tegelijkertijd voordelig nieuwe kleding voor je kinderen aanschaffen. Een uitkomst voor wie het financieel niet makkelijk heeft, maar natuurlijk ook interessant voor wie gewoon op zoek is naar een leuke outfit voor de kinderen.”

bengelenco_2Monja selecteert de spullen die ze ontvangt nauwkeurig. “Ik vind het belangrijk om moderne, mooie kleding aan te bieden. In de winkel hangt alleen kleding waarvan ik zeker weet dat de merken van goede kwaliteit zijn. Daarnaast houd ik rekening met de seizoenen en stel ik passende setjes samen, zodat klanten ideeën kunnen opdoen.” De opbrengst deelt Monja met de personen van wie ze de kleding heeft ontvangen. “Spullen die overblijven gaan terug naar de rechtmatige eigenaar of worden geschonken aan Kledingbank Zwolle. Zo plukken meerdere mensen de vruchten van mijn concept.”

Monja: “Wie interesse heeft kan elke woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 en 13.00 en 15.00 uur langskomen om rond te neuzen.” Bengel en Co is gevestigd aan de Erfwal 120 in Zwolle. Meer informatie over de kleding en openingstijden is te vinden op www.bengelenco.nl.