Bewoners Groene Oase in Stadshagen houden Carportsale op 28 oktober

zaterdag 14 oktober 2023
Bewoners Groene Oase in Stadshagen houden Carportsale op 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober organiseren bewoners van ‘Groene Oase’ buurt een carportsale. Iedereen is van 11.00-15.00 uur welkom om rond te struinen naar leuke tweedehands, nieuwe of zelfgemaakte items. Wie weet vind je wel een mooie zolderschat of was je net op zoek naar iets wat je hier tegen komt.

Zwolse Architectuurprijs

Voor wie de Groene Oase niet kent, dit is een onder architectuur gebouwd woningbouwproject wat in 2007 beloond is voor de Zwolse Architectuurprijs. De basis van de woningen is steenachtig en de verdieping en garage zijn uit hout opgetrokken en verwijzen naar de elementen in de natuur.De tuinafscheidingen zijn allemaal heel organisch en bestaan volledig uit groen. Door de kronkelende paden krijg je met recht het gevoel in een ‘Groene Oase’ te zijn.

Bijzondere garagevondsten

De Carportsale wordt gehouden bij zowel de woningen in de Groene Oase als ook de huizen die hier direct op uitkijken. Hierdoor kun je steeds links en rechts van de weg op zoek gaan naar leuke spullen. Vanuit de eigen tuin of carport van de bewoners worden spullen uitgestald waar de verkopers graag iemand anders blij mee maken. Denk aan bijzondere garagevondsten, tweedehands speelgoed, kleding, huishoudelijke apparatuur, sportbenodigdheden, games, spelletjes, boeken, gereedschap, kerstversiering, accessoires, tuinspullen of andere vintage, antieke en brocante items. Ook worden er unieke zelfgemaakte artikelen aangeboden.

Groene vlaggetjes

De huizen die meedoen zijn te herkennen aan de groene vlaggetjes die ze die dag op zullen hangen. Op Instagram is een kaartje te zien waarop de deelnemende woningen staan. Er worden alvast een paar inkijkjes gegeven in de spullen die aangeboden gaan worden.

De Groene Oase Carportsale is op zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 15:00 uur, in de Landseindestraat en omliggende straten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!