Kennismaken met wijkwethouder Filip van As

maandag 20 september 2010

Wethouder Filip van AsDe nieuwe wijkwethouder Filip van As wil graag kennismaken met de inwoners van Stadshagen. Dat kan tijdens het wijkplatform Stadshagen, woensdagavond om 20.00 uur in het Cultuurhuis. Stadshagenaren kunnen daar kennis maken met de wethouder en in een kringgesprek meepraten over ontwikkelingen, ideeën en knelpunten in de wijk.

Naast de kennismaking met de wethouder, zal tijdens het wijkplatform door projectmanager Peter Prak een toelichting gegeven op de toekomstige ontwikkelingen van Stadshagen. In een kringgesprek worden door bewoners en organisaties ingebrachte onderwerpen besproken.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op de website van de Gemeente Zwolle, thema wonen-leven, de-wijken.

Het wijkplatform vindt plaats op woensdagavond 22 september 2010 in het Cultuurhuis, nabij het winkelcentrum Stadshagen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!