Verkeershinder door wegwerkzaamheden Hasselterweg

zondag 12 januari 2014 2 reacties
Verkeershinder door wegwerkzaamheden Hasselterweg

De automobilist die regelmatig over de Hasselterweg rijdt heeft het waarschijnlijk al gemerkt, de weg is voorzien van grote gaten en slecht wegdek. In de avond en nacht van 15 op 16 januari en 16 op 17 januari zal de weg (deels) opnieuw geasfalteerd worden. Dit zal grote hinder voor het verkeer kunnen hebben.

Hinder voor het verkeer
In de avonden en nacht van 15 op 16 en van 16 op 17 januari zullen er tussen 19.00 en 6.00 uur wegwerkzaamheden worde uitgevoerd vanaf de kruising Westenholterallee – Frankhuizerallee tot aan de kruising met de Stadshagenallee. Automobilisten kunnen hierdoor grote hinder ondervinden en moeten er rekening mee houden dat zij om moeten rijden over de Frankhuiserallee, Havenzathenallee en/ of Mastenbroekerallee. De kruising Wetsenholteralle – Frankhuizerallee blijft wel open en het tankstation aan de Stadshagenallee blijft wel bereikbaar.

Slecht wegdek
Ook vorig jaar moest de Hasselterweg na de vorstperiode flink onder handen worden genomen door grote schade aan de weg. Toen werd het wegdek ook voor een groot deel vervangen.

 

 

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

2 reacties op 'Verkeershinder door wegwerkzaamheden Hasselterweg' »

 • Bezorgde verkeersdeelnemer schreef:

  Laat ze er dan ook gelijk een aantal flitspalen neerzetten!!

 • Mark schreef:

  Dat is klinkklare onzin, als je de database bekijkt op http://ongelukken.staanhier.nl/ zie je dat op dat traject één (1) ongeval is gebeurd waarvan de oorzaak snelheid is. Dat was die piloot met die BMW die ter hoogte van de bushalte uit de bocht vloog.

  Een veel groter probleem op die weg is het veel te vroeg voorsorteren (onnodig linksrijden, en het rechts inhalen wat daar op volgt), het niet verlenen van voorrang en het bezig zijn met andere dingen dan autorijden.

  Dat er stevig doorgereden wordt is evident, de weg is immers niet ingericht als een 70-weg, maar ik heb er ook nog geen spelende kinderen op ’t trottoir gezien.

  De meeste ongelukken op dat stuk gebeuren ter hoogte van de kruispunten, als ze daar een aantal Rood-licht camera’s plaatsen los je daar een stukje van op, maar tegelijkertijd haal je daarmee ook de dynamiek uit het verkeer zoals op de ijsselallee.. ,krijg je ook rare situaties van.

  Gezien het aantal verkeersbewegingen op die weg, is in verhouding de veiligheid op die weg dik in orde, maar als je je zorgen maakt over de snelheid zou ik eens contact opnemen met het verkeershandhavingsteam (onderdeel Subjectieve Verkeersonveiligheid) van Politie IJsselland.

  Over veiligheid gesproken, de gemeente Zwolle geeft op hun website (http://wegwerkmeldingen.nl/?regio=3&zoomTo=200000-506500-205000-498500) aan dat er alleen maar gefreesd wordt, de asfalteringswerkzaamheden zijn vooralsnog niet ingepland.. dat is pas onveilig.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!