Verkeershinder door wegwerkzaamheden Hasselterweg

zondag 12 januari 2014 2 reacties
Verkeershinder door wegwerkzaamheden Hasselterweg

De automobilist die regelmatig over de Hasselterweg rijdt heeft het waarschijnlijk al gemerkt, de weg is voorzien van grote gaten en slecht wegdek. In de avond en nacht van 15 op 16 januari en 16 op 17 januari zal de weg (deels) opnieuw geasfalteerd worden. Dit zal grote hinder voor het verkeer kunnen hebben.

Hinder voor het verkeer
In de avonden en nacht van 15 op 16 en van 16 op 17 januari zullen er tussen 19.00 en 6.00 uur wegwerkzaamheden worde uitgevoerd vanaf de kruising Westenholterallee – Frankhuizerallee tot aan de kruising met de Stadshagenallee. Automobilisten kunnen hierdoor grote hinder ondervinden en moeten er rekening mee houden dat zij om moeten rijden over de Frankhuiserallee, Havenzathenallee en/ of Mastenbroekerallee. De kruising Wetsenholteralle – Frankhuizerallee blijft wel open en het tankstation aan de Stadshagenallee blijft wel bereikbaar.

Slecht wegdek
Ook vorig jaar moest de Hasselterweg na de vorstperiode flink onder handen worden genomen door grote schade aan de weg. Toen werd het wegdek ook voor een groot deel vervangen.

 

 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!