Hulp voor senioren bij belastingaangifte

zondag 19 januari 2014
Hulp voor senioren bij belastingaangifte

WijZ, Hogeschool Windesheim en de Belastingdienst organiseren dit jaar voor de tiende keer de hulp bij belastingaangifte in Zwolle. Studenten van Hogeschool Windesheim vullen van 3 t/m 14 maart 2014 de formulieren in op een aantal locaties in Zwolle, waaronder het Cultuurhuis in Stadshagen.

De eerste editie van deze ondersteuning was in 2004 en het afgelopen jaar hebben ruim 1000 mensen hiervan gebruik gemaakt. Naast het Cultuurhuis wordt ook op andere locaties ondersteuning bij de belastingaangifte gegeven: de Pol, de Kievitsbloem, de Molenhof, de Terp, de Nieuwe Haven, de Rivierenhof, Wijkcentrum Holtenbroek en het Proathuus

Studenten
Het werk wordt gedaan door studenten van Hogeschool Windesheim. Zij studeren aan de School of Business and Economics en volgen extra colleges, met lesmateriaal dat door de Belastingdienst speciaal is opgesteld. Bij het invullen van de formulieren zijn mensen van de Belastingdienst aanwezig. Vrijwilligers van WijZ, met verstand van belastingzaken, fungeren als extra vraagbaak voor de studenten.

Zwolse senioren kunnen nog tot 1 februari 2014 een afspraak maken voor hulp bij belastingaangifte via 038 85 15 700 van WijZ. Na aanmelding volgt een afspraakbevestiging. Aangiften Box3 worden niet in behandeling genomen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!