Studenten bieden hulp bij belastingaangifte

woensdag 16 januari 2013
Studenten bieden hulp bij belastingaangifte

WijZ, Hogeschool Windesheim en de Belastingdienst organiseren hulp bij belastingaangifte in Zwolle. Studenten van Hogeschool Windesheim vullen van 4 tot en met 15 maart de formulieren in op een aantal locaties in Zwolle, waaronder het Cultuurhuis in Stadshagen.

Het werk wordt gedaan door studenten van Hogeschool Windesheim. Zij studeren aan de School of Business and Economics en volgen extra colleges, met lesmateriaal dat door de Belastingdienst speciaal is opgesteld. Bij het invullen van de formulieren zijn mensen van de Belastingdienst aanwezig. Vrijwilligers met verstand van belastingzaken fungeren als extra vraagbaak voor de studenten.

Naast het Cultuurhuis vindt de hulp bij belastingaangifte ook plaats in de Pol, de Riethoek, de Molenhof, de Terp, de Nieuwe Haven, de Rivierenhof, Wijkcentrum Holtenbroek en het Proathuus. Hulp bij belastingaangifte is een gezamenlijk initiatief van WijZ, Hogeschool Windesheim, Belastingdienst, De Kern, Driezorg, Cosbo Zwolle en Welzijn Kampen.

Zwolse senioren kunnen tot 1 februari een afspraak maken voor hulp bij belastingaangifte via 038  85 15 700 van WijZ. Na aanmelding volgt een afspraakbevestiging. Aangiften Box3 worden niet in behandeling genomen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!