Stemadvies Jumbo Stadshagen om zondagsopening

zondag 2 februari 2014 29 reacties
Stemadvies Jumbo Stadshagen om zondagsopening

De inwoners van Stadshagen konden het afgelopen jaar ook op zondag hun boodschappen doen, maar dat is na deze zondag afgelopen. Het is nu de beurt aan de C1000 in Westenholte die een jaar lang zijn deuren op zondag mag openen. Tot grote treurnis van de Jumbo in Stadshagen, die de inwoners van Stadshagen zelfs een stemadvies meegeeft voor de gemeenteraadverkiezingen van aankomende maart.

Stemadvies voor zondagopening
Op de website van Winkelcentrum Stadshagen geeft Jumbo Nagelmaeker aan de gang van zaken in de gemeente Zwolle wat betreft zondagsopeningen te betreuren. Zij geven daarbij tevens een stemadvies aan de inwoners Stadshagen: “Wilt u graag uw supermarktboodschappen op zondag doen bij AH en Jumbo Nagelmaeker in Stadshagen, stem dan tijdens gemeenteraadsverkiezingen voor zondagsopening zodat niet de gemeente maar de ondernemers zelf bepalen of zij op zondag open gaan.”

Daarmee geeft de winkel het advies om op een partij te stemmen die voor verruiming van koopzondagen is. Tot nu toe hebben de PvdA, de VVD en D66 de mogelijkheid tot meer zondagsopeningen in hun verkiezingsprogramma’s opgenomen.

Toch zo nu en dan koopzondag supermarkt Stadshagen
Eén troost voor de Stadshagenaren, de Jumbo zal nog wel elke eerste zondag van de maand open zijn. Namelijk op:
– 2 maart van 15.00u tot 20.00u
– 6 april van 15.00u tot 20.00u
– 4 mei van 15.00u tot 19.00u (i.v.m. dodenherdenking)
– 1 juni van 15.00u tot 20.00u

Reageer op dit artikel

reacties

Meer nieuws uit Stadshagen:

29 reacties op 'Stemadvies Jumbo Stadshagen om zondagsopening' »

 • Stadshagen City schreef:

  Nee, ik ben niet Nagelmaker. Plus ZAT in Zuid en Meppel lijkt me wat ver weg. Je hebt keuze genoeg in Zwolle Jeanine, alleen wil jij dat niet zien. Jumbo heeft voor een bepaald concept gekozen en dat mag. Gezien de drukte zijn ze daar succesvol mee, jij kan lekker boodschappen doen bij Albert Heijn. Prima, alleen ben jij hier bezig een guerilla te voeren tegen de Jumbo, met nogal zwakke en niet terzake doende argumenten. Beetje kansloos.

 • Jeanine schreef:

  Lachen met jou Stadshagen City, jij vind de keuze uit 7 Jumbo’s genoeg keuze? Nou de meesten hier niet hoor, die zouden graag wat meer keuze zien. De overgrootte meerderheid weet ook dat de kwaliteit van verse producten bij de Jumbo niet al te best is, maar ja als je altijd magnetron maaltijden eet Stadshagen City (wat ik vermoed dat jij dat doet), ja dan kun je vers voedsel natuurlijk niet (meer) waarderen, de rest van jou verhaal is natuurlijk een persoonlijke aanval en niet ter zake doende.

 • Jeroen schreef:

  Ik hoor alleen maar dat de C1000 in Westenholte een Coop word, en geen Jumbo, de C1000 in zuid word een AH.

 • Stadshagen City schreef:

  Jeanine, ik eet bijna nooit magnetron maaltijden, verse groenten haal ik bij de AH of op de markt. Ik snap niet dat jij persé bij de Jumbo wil winkelen als je zo’n hekel aan dat concept hebt. En persoonlijk is mijn kritiek niet, maar ik vind het wel grandioos zeuren om niets.

 • Jeanine schreef:

  Hoe kom je erbij dat ik bij de Jumbo wil winkelen Stadshagen City?, juist wilik dat niet, dus jij schrijft hier maar wat zonder mijn bijdragen (goed) te lezen. De rest is weer net als altijd complete onzin.

 • Stadshagen City schreef:

  Wat is dan je probleem met de Jumbo Jeanine, ik snap het werkelijk niet. Maar dat ligt kennelijk aan mij.

 • Jeanine schreef:

  Even goed lezen Stadshagen City, dan snap je het wel!
  Namelijk géén verse spullen!

 • Stadshagen City schreef:

  Wat ik niet begrijp is dat meneer Nagelmaker een stemadvies voor de VVD gaat geven. Het was duidelijk dat zijn winkel maar een jaar open mocht zijn op zondagen. En dat er daarna andere supermarkten aan de beurt waren. Beetje mosterd na de maaltijd.

 • Jeanine schreef:

  Heel simpel Stadshagen City, gewoon een kwestie van ordinaire hebzucht! Hij heeft toch veel liever zelf de omzet dan dat hij deze aan een collega gunt! Als hij nu dit jaar open mocht dan had je hem niet gehoord!

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!