Voetbalclinic PEC Zwolle bij CSV’28

donderdag 15 mei 2014
Voetbalclinic PEC Zwolle bij CSV’28

Woensdagmiddag 14 mei hebben zo’n 80 jeugdspelers van CSV’28 aan een voetbalclinic meegedaan die verzorgd werd door PEC Zwolle. De voetbalclinic werd aangeboden door twee sponsoren van CSV’28.

De 80 jeugdspelers hebben onder leiding van Jeugdtrainers van PEC Zwolle een prachtige middag gehad waarin door middel van diverse trainingsvormen voetbalplezier aan voetbaltechniek werd gekoppeld. De voetbalclinic duurde het grootste deel van de middag waarna iedereen enthousiast huiswaarts ging met een kleine attentie van PEC Zwolle en de sponsoren PBN Music & Events en Comma Communicatie.

PBN Music & Events en Comma Communicatie verrasten een deel van jeugdspelers van CSV’28 onlangs met het aanbod om aan een voetbalclinic van PEC Zwolle deel te nemen. Gezien de vele jeugdleden bij CSV’28 (meer dan 900) is in overleg met het Jeugdbestuur gekozen voor een groep van tweedejaars E- spelers die niet in de selectie teams uitkomen.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!