Achmea Health Center overgenomen door Fitland

donderdag 26 juni 2014
Achmea Health Center overgenomen door Fitland

Het Achmea Health Center aan de Werkerlaan in Stadshagen wordt overgenomen door een andere organisatie, Fitland. Dat heeft Achmea Healt Centers donderdag bekend gemaakt. De datum waarop het sportcentrum naar de nieuwe eigenaar overgaat is nog niet bekend. Volgens het sportcentrum zal de sporter geen hinder ondervinden van de overname.

De komende periode kunnen leden blijven sporten onder de huidige voorwaarden, totdat Fitland en Achmea Health Centers de overname hebben afgerond. Vanzelfsprekend met de faciliteiten die sporters gewend zijn, zoals de digitale coach, de webshop, Healthpoints en het bartegoed. Bestaande kortingen komen na de overgang te vervallen. Maar ook zonder korting gaan leden bij Fitland niet meer betalen dan ze nu betalen, aldus Achmea Health Centers.

Korting
Als leden een collectieve korting krijgen op de zorgpremie via Achmea Health Centers, dan houden zij dit jaar deze korting. Voor volgend jaar krijgen ze van de zorgverzekeraar een vergelijkbaar kortingsaanbod op de premie.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!