Vierde editie Triathlon Zwolle (fotoreportage)

zondag 21 september 2014
Vierde editie Triathlon Zwolle (fotoreportage)

Zo’n vijfhonderd deelnemers deden zaterdag 20 september mee aan de vierde editie van de Triathlon Zwolle. Door een dichte mist over de Milligerplas werd de start een half uur uitgesteld, maar daarna konden de triatleten van start. De deelnemers streden op zowel de kwart- als de achtste triathlon. Snelste op de kwart triathlon was Stefan Overmars, die na één uur, 56 minuten en 24 seconden over de finish kwam.

De mist over de Milligerplas maakte het voor de organisatie ’s ochtends nog spannend: later beginnen of de zwemafstand inkorten. Uiteindelijk kon na een half uur uitstel alsnog gestart worden voor de geplande afstand: 1 kilometer zwemmen voor de kwart triathlon. Na het zwemmen stapten de triatleten op de fiets voor een rit van 40 kilometer en daarna moest er nog tien kilometer hardgelopen worden. Voor de achtste marathon gold de helft van deze afstanden.

Voor de bezoekers van het evenement was er – toen de mist was opgetrokken – genoeg te zien rondom de Milligerplas. Dankzij de zon en een lekkere temperatuur en uiteraard de vele sporters werd het een geslaagde vierde editie van een mooi sportevenement.

Kijk voor een uitgebreide fotoserie op Jestaaterop.nl

Kijk voor een uitgebreide fotoserie op Jestaaterop.nl

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!