Startschot Stadshagenrun in zicht

maandag 11 oktober 2010

Het is bijna zover, aankomende zaterdag 16 oktober 2010 gaat de Stadshagenrun van start. Het parcour, in en rond het park in het centrum van Stadshagen, wordt langzaam zichtbaar door de aankondigingen langs de fietspaden. Een aantal fietspaden zal afgesloten worden, waardoor fietsers richting het winkelcentrum om moeten fietsen. Om 10.00 uur luidt het eerste startschot in het centrum van Stadshagen. Lopers kunnen tussen 09.00 en 11.30 uur hun startnummers ophalen in het Bewegingshuis. Daarnaast biedt het Bewegingshuis mogelijkheid tot omkleden, douchen en massage.

Starttijden
De Unicef Kids Run gaat van start vanaf 10.00 uur.
De Unicef Stadshagen Run 5 kilometer start om 11.00 uur.
De Unicef Stadshagen Run 10 kilometer start om 12.00 uur.
(Wijzigingen voorbehouden, tijden in de eerste nieuwsbrief zijn nadien gewijzigd)

Kleedruimte
Lopers kunnen gebruik maken van het Bewegingshuis in Stadshagen om zich om te kleden. Daar kunnen ze ook kleding achterlaten en evt. is er beperkt mogelijkheid om te douchen.

Massage
In het Bewegingshuis bestaat de mogelijkheid om na afloop van de Run je te laten masseren. Er zijn een aantal masseurs/fysiotherapeuten aanwezig van TopInzet die de -verzuurde- beenspieren weer lekker los kunnen masseren.

Het parcours
De Stadshagen Run 2010 start in het centrum van Stadshagen. De Unicef Kids Run wordt gelopen in en rond het park bij het centrum van Stadshagen. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometers lopen 2 of 4 rondjes van 2.5 kilometer. In 2011 zal het parcours gewijzigd worden in een ronde van 5 kilometer.

Uitslagen en prijzen
Er zijn vier categorieën voor de 5 en 10 kilometer: mannen jonger dan 35, mannen 35 jaar en ouder, vrouwen jonger dan 35 en vrouwen 35 jaar en ouder. De eerste drie lopers uit elke categorie ontvangen een mooie prijs.
De uitslagen van de nummers 1 t/m 3 in alle categorieën worden gepubliceerd via de website. De overige uitslagen worden z.s.m. bekend gemaakt via www.uitslagen.nl.

Bereikbaarheid
Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de Stadshagen Run. Mocht u met de auto komen, dan vragen wij u de auto te parkeren op de parkeerplaats van het winkelcentrum bij de Belvédèrelaan (zie routebeschrijving hieronder). Parkeren kan ook kosteloos in de parkeergarage onder het winkelcentrum (inrijkaart). Het Cultuurhuis met start en finish ligt op minder dan 5 minuten lopen.

Route beschrijving (met auto):
-Neem op de snelweg A28 afslag 18 (Zwolle-zuid). Volg de richting Hasselt-Genemuiden tot het kruispunt bij ‘HANOS’. Blijf er rechtdoor rijden richting Stadshagen-Frankhuis.
-Volg de Frankhuizerallee (2e rotonde: driekwart) tot T-splitsing, ga vervolgens rechtsaf richting Centrum: Belvédèrelaan.
-Parkeerruimte vindt u naast het winkelcentrum, rij zover mogelijk door ten behoeve van de StadshagenRun.
-Bewegingshuis met kleedkamers is aan het einde van parkeerterrein rechtsaf: Overtoom.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.stadshagenrun.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!