Parcoursrecords tijdens zevende editie StadshagenRun

zondag 19 oktober 2014
Parcoursrecords tijdens zevende editie StadshagenRun

Tijdens de Stadshagenrun 2014 werden onder grote publieke belangstelling en goede weersomstandigheden parcoursrecords gelopen op de Loods 038 10 kilometer. Bij de mannen won Erik Driesen in een tijd van 31,39 minuten. Bij de vrouwen ging de winst naar Tess Boekema met een tijd van 37,56 minuten.

Op de Run2Day 5 kilometer ging de eerste prijs bij de mannen naar Joël Plantinga in een tijd van 17,06 minuten en bij de vrouwen naar Henrieke Aalberts in een tijd van 19,33 minuten. De titel talentvolste Stadshagenrunners 2014 ging naar de winnaar Joël Plantinga (5 km jongens), Julia Eisen (5 km meisjes), Jurgen Moonen (10 km jongens) en Sarah Pruntel (10 km meisjes).

Sportiefste school
Ook de sportiefste school werd in het zonnetje gezet; deze prijs ging naar De Wendakker. Het enthousiasme van de kinderen tijdens de Partou Kidsrun en 1 Engelse Mijl was wederom erg groot. In totaal liepen meer dan 2.200 deelnemers dit jaar voor Unicef, het Jeugdsportfonds en de Vrienden van de W.I.Z. kids. De Unicef Stadshagenrun wordt georganiseerd door de Stichting Loopsport Zwolle.

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de KidsRun en de 10km

Klik hier voor een uitgebreide fotoreportage van de KidsRun en de 10km

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!