Campagneteam ‘Glas in ’t bakkie’ naar winkelcentrum Stadshagen

donderdag 23 oktober 2014
Campagneteam ‘Glas in ’t bakkie’ naar winkelcentrum Stadshagen

Wie vrijdag 24 oktober glas naar de glasbak brengt in het winkelcentrum van Stadshagen loopt kans als VIP onthaald te worden. Het campagneteam ’Glas in ’t bakkie’ gaat op tournee om te vertellen dat glas scheiden nu nog makkelijker is: het mag voortaan mét deksel en mét restjes in de glasbak.

Het campagneteam is vrijdag tussen 12:15 en 13:14 uur bij het winkelcentrum te vinden. Met de campagne ‘Glas in ’t bakkie’ vragen we als gemeente aandacht voor het gescheiden inzamelen van glas. Inwoners van de gemeente Zwolle brengen jaarlijks ongeveer 19 kilogram glas per persoon naar de glasbak. Het landelijk streven voor soortgelijke steden ligt op 24 kilogram. We hebben dus nog een slag te maken.

Meer informatie
Informatie over de campagne is te vinden op www.glasscheiden.nl. Wie meer wil weten over het grondstoffenbeleid van de gemeente Zwolle, kan daarvoor terecht op www.zwolle.nl/afval.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!