Intocht Sinterklaas vanaf CSV’28

vrijdag 7 november 2014
Intocht Sinterklaas vanaf CSV’28

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal Sinterklaas dit jaar niet via het haventje bij de Milligerplas aankomen, maar vindt de intocht plaats vanaf CSV’28. Sinterklaas komt op 22 november naar Stadshagen en wordt rond 12.15 uur verwacht bij de voetbalclub.

Omdat Stadshagen de afgelopen jaren flink gegroeid is wil Sinterklaas de komende jaren vanaf verschillende locaties de wijk binnenkomen. Dit jaar zal de intocht dus bij CSV’28 plaatsvinden. Vanaf daar gaat vindt de traditionele optocht door de wijk plaats; deze gaat via de wijk rondom de Havezathenallee richting het winkelcentrum.

Activiteiten
De feestelijke dag begint al om 10.30 uur. Er is voor de kinderen van alles te doen samen met de pieten: een springkussen, pannakooi en andere voetbalspelletjes, kleuren en dansen met de pieten. Om 12.15 uur verwelkomen we Sinterklaas. De vrolijke optocht onder begeleiding van de pietenband Limburg Stirum start om 13.00 uur en gaat door de wijk naar het winkelcentrum van Stadshagen. Daar wacht hem een warm welkom waarna hij en zijn trouwe vrienden naar het Cultuurhuis gaan voor een Meet & Greet (15.00 uur) met kinderen van 4 tot 8 jaar.

Programma intocht

sintertklaasintocht

(klik op de afbeelding voor een vergroting; deze opent in een nieuw venster/tabblad)

  • 10:30u: Spelletjes voor de kinderen samen met de zwarte pieten bij CSV’28
  • 12:15u: Aankomst Sinterklaas bij Voetbalvereniging CSV’28
  • 13:00u: Start vanaf CSV’28 met de optocht door de wijk
  • 14:00u: Aankomst Winkelcentrum Stadshagen
  • 15:00u: Meet & Greet in Cultuurhuis (voor kinderen van 4-8 jaar)

Route optocht
Sportlaan (vertrek vanaf CSV’28), Eli Heimanslaan, Havezathenallee, Benthuislaan, Bonkenhavestraat, Canneveltstraat, Dingshoflaan, Eerdelaan, Boskampstraat, Havezathenallee, Arendshorstlaan, Alerdinckstraat, Ahnemstraat, Belvédèrelaan, Wade (winkelcentrum Stadshagen).

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!