Rabobank Stadshagen wordt Verbindingshuis

donderdag 13 november 2014
Rabobank Stadshagen wordt Verbindingshuis

Rabobank IJsseldelta verandert per 1 december haar dienstverlening in Stadshagen. De bankvestiging wordt vanaf 5 januari 2015 het Verbindingshuis. Daarmee krijgt de locatie een nieuwe invulling die aansluit op de huidige behoefte van de bewoners en ondernemers in de Zwolse wijk.

Van bank naar Verbindingshuis
Steeds meer bankzaken worden geregeld via internet en mobiele telefoon. Steeds minder mensen in Stadshagen maken gebruik van de fysieke bank in Stadshagen. Voor de Rabobank aanleiding om de huidige dienstverlening en de behoefte onder klanten, ondernemers en bewoners van de wijk te onderzoeken.

De verandering in dienstverlening en het verbindende initiatief ontstonden uit gesprekken tussen de Rabobank en de vele betrokken partijen in Stadshagen. Het Verbindingshuis is dan ook een passend antwoord op de ontwikkelingen en veranderingen van de huidige tijd.

Uit de gesprekken die de bank organiseerde bleek dat alle partijen zich herkenden in de ontwikkelingen. Tevens lieten zij weten de betrokkenheid van de bank in de wijk zichtbaar te willen houden en behoefte te hebben aan een plek voor ontmoeting. De suggesties gaven Rabobank IJsseldelta richting voor de nieuwe invulling van de dienstverlening en van de vertrouwde banklocatie.

Samen voor Stadshagen
Met het Verbindingshuis ontstaat letterlijk ruimte voor lokale bedrijvigheid. Het wordt een plek voor ontmoeting, nieuwe initiatieven en verbindende ideeën. Daarmee blijft de Rabobank bijdragen aan de gezamenlijke ontwikkeling van de wijk. Voor, door en met Stadshagen is daarbij het motto van de bank.

Dat motto wordt inmiddels gedeeld door verschillende organisaties. Zo gaan vanaf januari 2015 de Wijkboerderij en Travers Welzijn al aan de slag vanuit het Verbindingshuis. Ook gaat de Rabobank samen met hen een programma voor financiële educatie aanbieden aan inwoners uit de wijk.

Verandering in dienstverlening
Vanaf 1 december kunnen alle klanten voor hun dagelijkse bankzaken terecht in de vestiging aan de Willemskade. Dit kan op elk moment en zonder afspraak. Geld opnemen bij de geldautomaat in Stadshagen blijft wel mogelijk.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!