Twistvlietpad is sportiefste straat van Stadshagen

maandag 18 oktober 2010

Dat het één van de langste paden van Stadshagen is, dat weet de sportieve fietser inmiddels wel. Maar dat het Twistvlietpad nu ook de  sportiefste straat van Stadshagen is, dat is nieuw. De straat won deze titel tijdens de Stadshagen Run, waar buurten naast het hardlopen zich ook konden inschrijven voor een schaduwwedstrijd. Het Twistvlietpad wist deze wedstrijd dik te winnen met een percentage van 20,3 procent aan deelnemers. Een knappe tweede werd de Tiendschuurstraat. 

De prestatie blijft de passant en de buurt niet ongemerkt. Het Twistvlietpad is opgetuigd met twee borden waarop het behalen van de prijs goed naar voren komt. C1000 Nagelmaeker en de winkeliersvereniging boden een glas champagne aan en kwamen met een taart aanzetten met daarop  ‘De sportiefste straat van Stadshagen’ als tekst. Voor de straten die nu getergd met lege handen achterblijven is er een herkansing: volgend jaar tijdens de vierde editie van de Stadshagen Run. Foto: Harry Bartelds

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!