Albert Heijn Stadshagen komend jaar op zondag open

vrijdag 30 januari 2015
Albert Heijn Stadshagen komend jaar op zondag open

Vanaf deze week is de Albert Heijn in Stadshagen iedere zondag geopend. In de gemeente Zwolle mag per stadsdeel maar één supermarkt de deuren openen op Zondag, waarbij jaarlijks gewisseld wordt tussen de supermarkten.

Wie het afgelopen jaar op zondag naar de supermarkt wilde kon, één zondag per maand daargelaten, niet in Stadshagen terecht maar moest naar Westenholte. Door het roulatiesysteem voor zondagsopening van de supermarkten was het afgelopen jaar de Jumbo in Westenholte zondags geopend. Komend jaar mag de Albert Heijn in Stadshagen dus op zondag haar deuren openen. Het roulatiesysteem loopt in elk geval nog tot 2017 door; in 2016 mag de Jumbo in Stadshagen weer op zondag open.

Nieuwe openingstijden Albert Heijn
Naast de zondagopening veranderen ook andere winkeltijden bij de Albert Heijn in Stadshagen. Was de supermarkt van maandag tot zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur geopend, vanaf deze week sluit de supermarkt op maandag, dinsdag en woensdag de deuren een uur eerder, om 20.00 uur. De Jumbo in Stadshagen is van maandag tot zaterdag geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur en iedere eerste zondag van de maand van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!