Gemeente plaatst verkeerslichten kruispunt Hasselterweg

woensdag 22 april 2015
Gemeente plaatst verkeerslichten kruispunt Hasselterweg

De gemeente Zwolle gaat verkeerslichten plaatsen op de kruising van de Hasselterweg met de Stadshagenallee. Dat heeft de gemeente aan StadshagenNieuws laten weten. Deze week worden de palen en lampen aangebracht, de borden en markering volgen binnen twee weken. De verkeerslichten treden naar verwachting begin mei in werking.

Ongelukken
Op het kruispunt zijn in de afgelopen weken verschillende ongelukken gebeurd. Maar het aantal keren dat het maar nét goed gaat ligt vele malen hoger. Veel automobilisten klagen over onoverzichtelijkheid van het kruispunt tijdens de spits. Anderen vinden dat de verkeersdeelnemers niet goed opletten. Veel lezers roepen echter al lange tijd om maatregelen op het kruispunt om nieuwe ongevallen te voorkomen.

Nieuwe Hasselterweg
Het kruispunt moet straks onderdeel worden van de nieuwe Hasselterweg die voor het overgrote deel om Breecamp heen is aangelegd. Het laatste stukje bleef braak liggen wegens een slepende onteigeningsprocedure die recent door de gemeente Zwolle werd gewonnen. Naar verwachting wordt de weg nog dit jaar gereedgemaakt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!