Huttendorp Stadshagen vernieuwt

woensdag 20 mei 2015
Huttendorp Stadshagen vernieuwt

De twaalfde editie van Huttendorp Stadshagen zal in veel opzichten anders zijn dan zijn voorgangers, maar ondanks de veranderingen hoopt de organisatie dat iedereen zich welkom voelt. De meest opvallende verandering is de locatie van het huttendorp, maar ook in de organisatie hebben veranderingen plaatsgevonden en worden de sportactiviteiten dit jaar naar een hoger niveau getild.

Zoals eerder al bekend werd zal Huttendorp Stadshagen niet meer, zoals alle voorgaande edities, aan het Mannagras worden gehouden, maar vindt het evenement dit jaar plaats in het Twistvlietpark achter het gezondheidshuis. Hierdoor kunnen faciliteiten gedeeld worden met het Stadshagenfestival waardoor de stijgende kosten van beide evenementen enigszins gedeeld kunnen worden, aldus de organisatie.

Muziekdorp
Het thema voor het komende huttendorp is ‘Muziekdorp’ en zoals altijd zal het huttendorp weer in het teken staan van gezelligheid, sportiviteit en muzikaliteit. Net zoals andere jaren zal er dit jaar ook weer een Huttendorp “Got Talent” plaatsvinden.

huttendorp1Huttendorp Stadshagen nodigt alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar uit om weer gezellig mee te komen bouwen. het huttendorp begint maandag 10 augustus om 10 uur en wordt afgesloten op donderdagavond 14 augustus met de traditionele “Open hutten avond”.

Sportiviteit
Het onderdeel sportiviteit word dit jaar naar een nieuw niveau getild. Een ervaren groep vrijwilligers, gespecialiseerd in sportactiviteiten, is aanwezig om de sportieve activiteiten van het huttendorp te ondersteunen.

Tijdens Huttendorp staat de veiligheid voorop en zal het veld, net zoals andere jaren, afgesloten zijn. Hiermee wil de organisatie de zorgen om de veiligheid van de kinderen weg nemen.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie zoekt nog nieuwe vrijwilligers, zowel volwassenen als jongeren. Iedereen van 13 jaar en ouder die enthousiast is en het leuk vindt om te werken met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar is welkom. Ook wie niet de hele week kan helpen, maar alleen een dag of dagdeel is van harte welkom.

Meer informatie over Huttendorp Stadshagen is te vinden op www.huttendorpstadshagen.nl, waar vrijwilligers zich ook kunnen aanmelden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!