Gemoedelijke en zonnige eerste Cultuurfestival

zaterdag 6 juni 2015
Gemoedelijke en zonnige eerste Cultuurfestival

Het was de eerste keer voor het cultuurfestival, zaterdag in het Twistvlietpark. En de organisatie en bezoekers hadden het weer mee; het was prachtig met nagenoeg de hele dag een zonnetje aan een strakblauwe hemel. Heel drukbezocht werd het niet, maar het was daardoor wel een gemoedelijk festival met een goede sfeer. Een geslaagd eerste Cultuurfestival dat zeker veel potentie heeft om de komende jaren uit te groeien.

Het festival bestond uit allerhande kraampjes waar demonstraties werden gehouden, bijvoorbeeld door showband Jubal. Er werd uitleg gegeven over de actie van de nieuwe wijkboerderij De Stadshoeve, die aan de Oude Wetering moet verrijzen. Er was uitleg over zonnepanelen, de Groene Kinderopvang. En, opvallend; er waren veel jongeren. Er werd een goede poging gedaan om de jongeren van Stadshagen in contact te brengen met de andere inwoners en omwonenden. Het gebeurde allemaal in een gezellige, ongedwongen sfeer.

Ook al was het niet druk – mede door een ander cultuurfestival in de binnenstad van Zwolle -, toch lieten passanten weten dat ze het een geslaagd festival vonden.

 

 

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!