Groot onderhoud Westenholterallee

maandag 6 juli 2015
Groot onderhoud Westenholterallee

De Westenholterallee krijgt na de bouwvakantie groot onderhoud. De rijweg voldoet niet meer aan de huidige kwaliteitseisen. De uitvoering vindt vanaf medio augustus plaats en duurt naar verwachting tot eind september. Tijdens de wegwerkzaamheden blijven de panden in de nabije omgeving bereikbaar.

Elk jaar zijn verschillende wegen in Zwolle aan de beurt voor onderhoud. De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is toe aan een groot onderhoud. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit het vervangen van deklagen, aanbrengen van markering, onderhouden van de verkeersregel installaties en rioolwerkzaamheden.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden blijven de bedrijven in de omgeving van de Westenholterallee bereikbaar. Om de overlast voor het verkeer te beperken pakt de aannemer het werk gefaseerd op, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd. Gedurende de wegwerkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Blaloweg en Hasselterweg.

De werkzaamheden op het wegvak tussen kruispunt Westenholterallee/Blaloweg en de aansluiting op het Spoolderplein, worden in een nog nader te bepalen weekend uitgevoerd. Bij deze activiteiten wordt het wegvak in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid via de A-28, Katerdijk, Blaloweg en omgekeerd.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!