Huttendorp zoekt sponsors en vrijwilligers

Volgende week vindt de twaalfde editie van Huttendorp Stadshagen plaats. Voor het eerst zal het Huttendorp niet aan het Mannagras gebouwd worden, maar in het Twistvlietpark. Om de kosten van het evenement te dekken is de organisatie op zoek naar sponsors. Ook vrijwilligers zijn nog van harte welkom.

Sponsors
Nu het Huttendorp in het centrum van Stadshagen plaatsvindt, biedt Huttendorp Stadshagen bedrijven de kans een banner van hun bedrijf op te hangen en daarmee het Huttendorp te sponsoren. Voor €50 euro kan van zaterdag 8 t/m donderdag 13 augustus een banner worden opgehangen aan één van de hekken rondom het Huttendorp. De maximale breedte voor een banner is 3,5 meter.

Vrijwilligers
Naast sponsors zoekt de organisatie ook nog nieuwe vrijwilligers, zowel volwassenen als jongeren. Iedereen van 13 jaar en ouder die enthousiast is en het leuk vindt om te werken met kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar is welkom. Ook wie niet de hele week kan helpen, maar alleen een dag of dagdeel is van harte welkom.

Wie het Huttendorp wil sponsoren of als vrijwilliger wil helpen kan per mail contact opnemen met de organisatie: info@huttendorpstadshagen.nl.

Meer informatie over Huttendorp Stadshagen is te vinden op www.huttendorpstadshagen.nl.