Straatroof 21-jarige vrouw op Holtenbroekerdijk

zaterdag 8 augustus 2015
Straatroof 21-jarige vrouw op Holtenbroekerdijk

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus is een 21-jarige vrouw uit Zwolle beroofd op de Holtenbroekerdijk. Rond 3.15 uur fietste de vrouw op de Holtenbroekerdijk, een veelgebruikte fietsroute voor mensen uit Stadshagen van en naar de binnenstad. De vrouw werd door een onbekende man van de fiets getrokken en beroofd van haar pinpas. De politie zoekt getuigen van de straatroof.

Hoofdwond
Door de val kwam het slachtoffer met haar hoofd op de grond, waardoor zij verwondingen opliep. Zij hoefde echter niet naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan haar verwondingen. De dader ging er met haar pinpas vandoor, maar deze kon snel worden geblokkeerd.

Fietsroute van en naar Stadshagen
De Holtenbroekerdijk is een veelgebruikte fietsroute van Stadshagenaren die van en naar de binnenstad fietsen. De dijk ligt vlakbij de Twistvlietbrug aan de zijde van de wijk Holtenbroek.

Getuigenoproep
De politie is direct een zoekactie gestart, maar heeft de dader nog niet gevonden. Het slachtoffer kon geen signalement van de dader geven, maar misschien dat er toch getuigen zijn die iets gezien hebben. Getuigen worden opgeroepen met de politie te bellen op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!