Druk Huttendorp enthousiast van start

maandag 10 augustus 2015
Druk Huttendorp enthousiast van start

Het Huttendorp in Stadshagen is maandag drukbezocht van start gegaan. Honderden kinderen timmerden er maandagochtend vlijtig op los. In alle hoeken van het terrein was het geklop van hamers te horen en de planken werden onvermoeid aangesleept door de kinderen. De organisatie kent daarmee een succesvolle aftrap op de nieuwe locatie in het Twistvlietpark.

Nieuw terrein
Het Huttendorp ligt bij het festivalterrein waar aanstaand weekeinde het Stadshagenfestival plaatsvindt. Ondanks de verhuizing van de voormalige stek, het Mannagras, was er alsnog een grote toeloop van kinderen. Die mogen deze week werken aan de bouw van hun eigen hut onder begeleiding van vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht
Ondanks dat er flink wat vrijwilligers de bouwende kinderen bijstaan, riep de organisatie maandagochtend alsnog om extra hulp om het Huttendorp deze week succesvol te laten verlopen. Dus mocht u een dagje kunnen missen van de vakantie; de organisatie kan alle hulp gebruiken bij dit succesvolle evenement.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!