Jubilerend StadshagenFestival groter dan ooit

zaterdag 15 augustus 2015
Jubilerend StadshagenFestival groter dan ooit

De organisatie van het StadshagenFestival heeft groots uitgepakt voor de vijftiende editie van het festival. De braderie in het winkelcentrum was groter dan voorgaande jaren en ook in het Twistvlietpark was nog meer te beleven voor de vele duizenden bezoekers.

Vrijdag 14 augustus ging het StadshagenFestival van start voor de jongeren en op zaterdag stond het hele winkelcentrum en het Twistvlietpark in het teken van het festival. De dag begon zonnig en warm en al snel liep het Twistvlietpark vol en ook op de braderie in de Wade en aan de Belvederelaan was het al snel druk. Een flinke bui halverwege de middag was wel een domper, vooral voor de braderie, maar gelukkig werd het aan het eind van de middag weer droog en kwam de zon nog even terug.

Midden in de winkelstraat was het de hele middag prijs: bezoekers konden gratis lootjes krijgen en daarmee mooie prijzen winnen, aangeboden door de winkeliers. Ieder uur werden er bovendien kaartjes verloot voor een helikoptervlucht boven Stadshagen. In het Twistvlietpark konden kinderen helemaal los gaan op het Jumbo Kinderplein en verderop was een groot Foodplein waar veel lekkers te proeven was.

Het festival is nog niet voorbij: vanavond gaat het feest nog verder in de feesttent in het Twistvlietpark met Barcode en DJ Marco.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!