Komend weekend afsluiting kruispunt Westenholterallee – Frankhuizerallee

maandag 24 augustus 2015
Komend weekend afsluiting kruispunt Westenholterallee – Frankhuizerallee

Komend weekend, vanaf vrijdagavond 28 augustus tot maandagochtend 31 augustus, wordt de kruising Westenholterallee – Frankhuizerallee in de avond en nacht afgesloten voor verkeer van en naar Stadshagen. Alleen doorgaand verkeer Zwolle-Kampen/Hasselt behoudt doorgang. Op het kruispunt vinden grootschalige werkzaamheden plaats.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 6.00 uur. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. De omleidingsroute voor het verkeer op de Frankhuizerallee richting de Hasselterweg, loopt via de Belvédèrelaan en Havezathenallee. Het verkeer op de Westenholterallee richting de Hasselterweg wordt omgeleid via de Blaloweg.

Groot onderhoud Westenholterallee
De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is toe aan een groot onderhoud. De uitvoering vindt vanaf 28 augustus 2015 plaats en duurt naar verwachting tot eind september 2015. De activiteiten bestaan uit het vervangen van deklagen; aanbrengen van markering; onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken wordt het werk gefaseerd uitgevoerd, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan plaatsvinden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!