Voetbalplaatjesactie Jumbo Nagelmaeker en CSV’28

zondag 30 augustus 2015
Voetbalplaatjesactie Jumbo Nagelmaeker en CSV’28

Welke jonge voetballer vindt het niet stoer om met zijn of haar eigen foto in een boek te staan? En hoe leuk is het om voetbalplaatjes te sparen met daarop je eigen foto of die van je teamgenoten? Dit najaar krijgen alle spelers van CSV’28, waaronder ruim 800 jeugdspelers, die kans.

Jumbo Nagelmaeker en CSV’28 starten dit najaar een eigen voetbalplaatjesactie. Bij besteding van een nog te bepalen bedrag in de supermarkt, ontvangt de klant een zakje met daarin een aantal voetbalplaatjes. Vaak is dit van clubs uit het betaald voetbal, dit keer dus van spelers van CSV’28.

Afgelopen zaterdag schudden Jeroen Nagelmaeker en Durk de Boer, voorzitter CSV’28, elkaar de hand om de actie symbolisch te starten. Durk de Boer: “Geweldig dat Jumbo Nagelmaeker deze actie op touw zet! Erg leuk voor onze leden en tegelijk een mooie manier om ons te laten zien en nog meer ‘de verbinding’ aan te gaan met de wijk Stadshagen.”

Voor de plaatjes daadwerkelijk in de winkel liggen en gespaard kunnen worden, wacht nog een grote klus: iedereen moet op de foto. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!