Speciaal onderdeel StadshagenRun voor lopers met beperking

maandag 31 augustus 2015
Speciaal onderdeel StadshagenRun voor lopers met beperking

De StadshagenRun, die zaterdag 17 oktober voor de achtste keer wordt gelopen, is een nieuw onderdeel rijker. Dit jaar wordt namelijk de eerste G-loop georganiseerd, voor lopers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die tussen de 6 en 25 jaar oud zijn.

“De StadshagenRun kenmerkt zich door het lokale karakter en het brede deelnemersveld. Jong en oud kan zich uitleven en vanaf nu ook minder valide jongens, meisjes, dames en heren. De StadshagenRun is een feest voor iedereen”, aldus de organisatie.

Begeleiders mogen meelopen bij de G-loop. In verband met veiligheidsaspecten is het parcours niet geschikt voor rolstoelers. Het parcours is 800 meter, rondom het park, in het centrum van Stadshagen. Individuele lopers kunnen zich tot 26 september inschrijven via www.stadshagenrun.nl. Instellingen, scholen, verenigingen of stichtingen kunnen op aanvraag ook een team inschrijven. Deelname aan de G-loop kost 3 euro. De deelnemers ontvangen daarvoor een startbewijs, een medaille en een t-shirt.

Jaarlijks doen meer dan 2.200 lopers mee aan dit sfeervolle hardloopevenement in en om Stadshagen. Op diverse plaatsen is er muziek en het vele publiek moedigt alle lopers en loopsters hartstochtelijk aan. Het parcours leidt langs het Twistvlietpark, het Zwarte Water en door het groene hart van Stadshagen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!