‘Oude’ Hasselterweg naar Hasselt afgesloten

maandag 12 oktober 2015
‘Oude’ Hasselterweg naar Hasselt afgesloten

De Hasselterweg tussen Stadshagen en Hasselt is sinds maandag een volle week afgesloten voor het doorgaande verkeer. De weg wordt aangesloten op de nieuwe Hasselterweg die naar verwachting 22 oktober opengaat voor het doorgaande verkeer. Maandag was de aannemer al druk aan het werk met de aansluiting.

Officiele opening
De maandagochtendspits was behoorlijk rustiger dan normaal in de wijk. Met name op de Stadshagenallee reed het verkeer goed door, waar voorheen het verkeer van en naar Hasselt reed. Dat verkeer gaat vanaf volgende week over de nieuwe weg, waardoor de verkeersdruk in de wijk moet afnemen. Vrijdag 16 oktober wordt de Boxemtunnel officieel geopend, met topwielrenners als Tom Dumoulin en Nikki Terpstra.

Breezicht
De weg tussen de rotonde aan de Milligerplas en de nieuwe aansluiting aan de Hasselterweg verdwijnt in de nabije toekomst. Op dit stuk grond is het wijkdeel Breezicht gepland, ingeklemd tussen de Milligerplas en Breecamp.

Het afgesloten deel vanaf de Milligerplas tot aan de nieuwe aansluiting gaat naar verwachting vanaf 30 oktober weer open voor het verkeer.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!