Theo Bos tijdritwinnaar bij opening Boxemtunnel

vrijdag 16 oktober 2015
Theo Bos tijdritwinnaar bij opening Boxemtunnel

Theo Bos heeft topwielrenner Tom Dumoulin vrijdagavond verslagen tijdens de tijdrit ter gelegenheid van de opening van de Boxemtunnel in Stadshagen. Wielrenner Bos versloeg Tom Dumoulin nipt, op de derde plek prijkte Rick Mensink uit Hierden. “Leuk om voor zulke grote namen te eindigen”, zei de wielrenner trots bij het podium.

Nieuwe Hasselterweg
De tijdrit van duizend meter werd verreden over het gloednieuwe asfalt van de Hasselterweg die volgende week open gaat voor het verkeer. De Boxemtunnel, gebouwd door aannemer Salverda, was het centrale punt van de feestelijke opening.

Wielrentoppers
Voor de tijdrit kon de organisatie rekenen op veel professionele toppers, waaronder Theo Bos, Tom Dumoulin en Nikki Terpstra. Ondanks de gestage regen kwamen er veel fans op de wielrenners af. De avond werd afgesloten met groots vuurwerk.

Groots aangepakt
Voor de tijdrit werd de gehele route langs de Hasselterweg verlicht. Daarnaast zorgde de organisatie voor grote LED-schermen om de tijdrit goed te kunnen volgen. Heel druk langs de route werd het door de regen niet, maar bij de start en de finish konden de wielrenners toch rekenen op een grote schare fans.

#Dumoulin zijn hoogtepunt van het seizoen #zwolle #opening #boxemtunnel #tijdrit #stadshagen

Een video die is geplaatst door Maarten de Waart (@maartendewaart) op

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!