Gratis reparatie fietsverlichting voor inwoners Stadshagen

dinsdag 27 oktober 2015
Gratis reparatie fietsverlichting voor inwoners Stadshagen

Met de komst van de donkere dagen staat de eerstvolgende Repair Café op zaterdag 31 oktober in het teken van de reparatie van de fietsverlichting. Daarmee is Stadshagen de eerst Zwolse wijk waar de fietsverlichting gratis wordt gerepareerd in samenwerking met de Fietsersbond Zwolle en de monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen.

Wintertijd
De wintertijd is inmiddels weer ingegaan, dat betekent dat het laat licht wordt en vroeg donker. Een goede verlichting helpt voor de zichtbaarheid van fietser en voor de automobilist. Zorg voor eigen veiligheid door een goede fietsverlichting.

Gratis reparatie
Hebt u een fiets waaraan de verlichting niet goed is, dan staan vrijwilligers van Repair Café Stadshagen, Fietsersbond Zwolle en monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen klaar om de fietsverlichting na te kijken en waar nodig te repareren. Voor de werkzaamheden worden geen kosten in rekening gebracht. Voor vervanging van materialen krijgt u bij Scholten Fietsgoed Stadshagen een korting van 15%.

Deze wijkactie wordt mede mogelijk gemaakt door Veilig Verkeer Nederland afd. Zwolle, Wijkstichting Stadshagen Totaal, Lichtbrigade ANWB, Fietsersbond Zwolle, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen. Repair Café Stadshagen viert ook een feestje. Deze maand bestaat dit succesvolle initiatief één jaar.

Repair Café
In gebouw Werkeren, aan de Werkerlaan 154, draait het elke laatste zaterdag van de maand allemaal om (samen) repareren. Op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 uur en 14.00 uur staan diverse vrijwillige vaklieden klaar. Naast reparatie van fietsverlichting kunt u daar ook terecht voor reparatie van boeken, elektronische spullen, textiel en tuingereedschap. Eigenlijk alles dat stuk is. Garantie vooraf wordt niet gegeven, maar circa 75% gaat gerepareerd terug met de eigenaren.

 

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!